I samarbejde med Restaurant Godtfolk og Ældre Sagen København inviterer en dansk interiørvirksomhed indenfor til julemiddag for ældre, der gerne vil være sammen med andre.

 Det er de færreste, der bryder sig om at sidde alene juleaften, men det råder den danske interiørvirksomhed H. Skjalm P, der netop har åbnet et nyt økologisk butiksunivers, nu bod på.

I samarbejde med Restaurant Godtfolk i København og Ældre Sagen København indbyder H. Skjalm P indenfor til julemiddag den 24. december for ældre, der gerne vil være sammen med andre. Det fremgår af den til formålet oprettede hjemmeside 1som.

”Jeg er meget taknemmelig over at få lov at give noget af det overskud, som jeg har i en travl hverdag, til nogen, som ikke har så stort overskud, og som har brug for det,” udtaler adm. direktør hos H. Skjalm P, Rachid Moula, til 365DESIGN og fortsætter:

”Det er vigtigt, at vi alle sammen rækker hånden ud. Det kan betyde uendeligt meget for et ensomt menneske. Det er guld værd.”

Festlighederne foregår i Restaurant Godtfolk, hvor der serveres traditionel julemad for de fremmødte. H. Skjalm P har sørget for gaver og underholdning, og frivillige vil assistere de ældre ved ankomst og afgang til og fra arrangementet, der begynder først på eftermiddagen og slutter først på aftenen.