Fra den 1.-4. februar afholder House Doctor et åbent hus-arrangement, hvor brandets samarbejde med to kunstfotografer bliver sat i ramme.

House Doctor afholder åbent hus-arrangementer fra den 1.-4. februar i deres showlab i Ikast. Her vil den familiedrevede interiørvirksomhed udstille en stribe kunstfotografier fra iværksættervirksomheden Cornerstore.

House Doctor ønsker at støtte unge iværksættere, som Anders Hvenegaard og Marcus Jensen fra Cornerstore, som de mener kan åbne op for nye tendenser inden for interiør– og designbranchen.

Læs også: House Doctor fortsætter fremgang

”Cornerstore er gode til at fange situationer fra hverdagen, der har en dejlig, lille drejning. Der er sådan en dejlig ro i deres billeder, og ofte kan jeg ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet, når jeg ser på billederne. Det er lige præcis den slags oplevelser, vi gerne vil skabe hjemme i stuerne og ude i kontormiljøerne,” siger Helene Birk, Marketing Manager hos House Doctor, i en pressemeddelelse, og fortsætter:

”I dag er vi en mellemstor virksomhed, men vi er selv vokset ud af en stærk iværksætter-ånd. Cornerstore inspirerer os med deres kunstfotos til at tænke i nye, kreative retninger.”

Cornerstore har allerede tidligere leveret grafiske fotos til House Doctors livsstilsbrand Monograph, der omfatter en serie af interiør til kontoret. Den nye kollektion af Cornerstores kunstfotoserie udkommer i et begrænset parti.