Den bæredygtige møbelvirksomhed, Ziito, åbner sit første showroom i Fredericia. Showroomet skal skabe tættere kontakt til både erhvervs- og privatkunder.

Efter blot tre år som erhvervsdrivende iværksættere åbner brødrene Daniel, Jonas og Simon, som står bag den bæredygtige møbelvirksomhed Ziito, virksomhedens første showroom i Fredericia.

Åbningen sker på baggrund af en stigende interesse og efterspørgsel fra erhvervskunder, hvilket brødrene har valgt at imødekomme ved at bygge showroomet.

”Vi kan se, at butikkernes efterspørgsel for vores butiksinventar er stigende, og det forsøger vi at imødekomme ved at bygge nyt showroom i Fredericia. Showroomet skal fungere som udstillingsvindue og mødelokale, når der sælges inventar til tøj- og livsstilsbutikker,” fortæller CEO, Jonas Oxholm, i en pressemeddelelse.

Ziito, som især er kendt for sine bæredygtige og industrielle tøjstativer og reoler, ønsker også at komme tættere på kunderne med sit showroom. Showroomet kommer nemlig ikke kun til at danne rammerne for erhvervskunderne, men også privatkunder, der har mulighed for at deltage i outlet-arrangementer, som vil blive afholdt løbende.

“Showroomet er også en mulighed for at komme tættere på vores kunder. Vi lever af onlinehandel, så om man vil det eller ej, vil distancen til kunden altid være større, end hvis man driver en fysisk butik. Derfor vil vi også bruge showroomet til at komme i dialog med vores kunder for at få en bedre fornemmelse af deres ønsker og behov,” afslutter Jonas Oxholm.