Aktiviteterne hos designvirksomheden Norr11 har indtil nu været delt mellem København og Berlin. Høje vækstrater samt et ønske om at arbejde med de mest erfarne inden for møbelbranchen får nu virksomheden til at rykke hovedkvarteret til dansk grund.

I 2011 blev designvirksomheden Norr11 grundlagt i Danmark med lanceringen af en kollektion bestående af møbler, accessories og belysning. De seneste år har vækstkurven gået stejlt opad for Norr11, og i 2018 forventes en vækst på 50 procent.

De positive vækstrater betyder, at der nu igangsættes en proces, hvor størstedelen af virksomhedens aktiviteter rykkes på dansk grund. Det oplyser CEO Magnus Berg Magnusson til 365DESIGN.

Fra virksomhedens opstart har hovedkvarteret været delt mellem København og Berlin. Det kreative team med designere og produktudviklere har haft base i København, mens økonomi, logistik og kundeservice har været placeret i Berlin.

Læs også: Vækstende designvirksomhed udvider for at styrke designprofilen

”På grund af den hurtige vækst i virksomheden har vi besluttet, at det er bedre at forene virksomheden under ét tag i København. I forbindelse med sammenlægningen får vi brug for flere medarbejdere, og vi tror, ​​at de mest erfarne mennesker inden for møbelindustrien findes i Danmark,” forklarer Magnus Berg Magnusson.

Fra den 1. oktober 2018 vil hovedkontoret samt et nyt showroom få plads på Ny Østergade i København. Direktøren forventer, at hele flytningsprocessen er gennemført i løbet af 2019, og at Norr11 herfra primært drives som en dansk virksomhed. Logistik og support flytter dog ikke med og vil derfor forblive i Tyskland.

Norr11 startede som et rent online koncept, men har udviklet sig med tilføjelse af wholesale, egne showrooms og kontraktsalg til restauranter, hoteller og kontomiljøer. Virksomhedens produkter sælges i mere en 20 lande med nøglemarkeder som Storbritannien, Tyskland, Holland og Danmark.