365DESIGN &Formland Digital

Oplev den nye digitale platform fyldt med inspirerende artikler og foredrag

Indhold

Intro


Leder →

Med udgangspunkt i læringen om omskiftelighed, omstillingsparathed og digitalisering fra 2020 lanceres denne nye digitale platform – 365DESIGN & Formland Digital.

Intro ved Flemming Andersen →

Projektleder hos Formland Flemming Andersen fortæller om et svært men ansvarligt og nødvendigt valg om aflysning af Formland Spring og om glæden ved at kunne byde velkommen til en ny digital platform.

Videoforedrag:
Louise Byg Kongsholm →

Under overskriften ‘Tidsånd og trends post-corona’ giver trendforskeren svar på spørgsmål som: Hvorfor slog den logiske forbrugerhjerne fra i marts? Og hvilke brancher har været krisens vindere og tabere?

Brands & produkter


Kreafunk →

Det aarhusianske livsstilsbrand har de seneste år udviklet en ny og mere miljøvenlig kollektion, Kreafunk Care, der nu udvides med endnu et produkt.

Kort & godt →

Bliv opdateret på et udvalg af Formland-udstillernes nyheder, og opdag nye brands og produkter.

Creators Community →

Mød de tre spirende virksomheder Jore Copenhagen, Click’n Tile og Bosphorus Jewelry, som skulle have været en del af Creators Community 2021.

Mette Ditmer →

Krisen blev brugt fornuftigt, og virksomheden mærker nu konsekvenserne af strategiarbejdet, der har budt på vækst og nye markeder.

Sæsonens bestseller →

365DESIGN har spurgt et udvalg af danske brands om, hvilket produkt, de tror, vil blive deres mest efterspurgte.

House Nordic →

På blot fire år har møbel- og interiørvirksomheden House Nordic etableret sig solidt både på det danske og udenlandske marked.

Formland Furniture


Messen udvider →

Under navnet Formland Furniture vil de mange udstillere fra Møbelmessen Skandinavien rykke med til MCH Messecenter Herning, hvor en hel hal vil blive dedikeret til møbelvirksomheder.

Encoded →

Covid-19, begrænset aktivitet og aflyste messer har forsinket fremvisningen af et nyt møbelagentur hos design- og møbelvirksomheden Encoded. Nu ser stifterne frem til Formland Autumn 2021.

House of Sander →

Fra Preform Furniture til House of Sander. 2020 blev skudt i gang med et nyt navn til møbel- og brugskunstvirksomheden, der ser frem til at udvikle sig til et helstøbt boligindretningshus.

Trend


pej trend SS 21 →

Efter en række turbulente år præget af politisk mistillid, menneskelig skrøbelighed og klimatisk massehysteri er vi i sæsonen forår/sommer 2021 igen fulde af håb

Videoforedrag:
Pernille Kirstine Møller →

‘Køb rigtigt ind til sæsonen SS 21’. Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver.

Videoforedrag:
Mads Arlien-Søborg →

Minimalismen blomster endnu en gang – ikke kun som konsekvens af Kondo-bølgen og Joy Of Missing Out, men som en tydelig reaktion på en langt større samfundstendens.

Kend din trend →

Trends er hovedingrediensen i succes, og der er meget at vinde ved at lære at se trends før alle andre og vide, hvor forbrugerne vil løbe hen i morgen

Retail & indkøb


3 hurtige til 2 indkøbere →

Ejer af designbutikken T.I.N.G., Helle Mølbak Jacobsen, og Home & Soft-indkøber hos stormagasinet Magasin, Merete Kjærsgaard, fortæller om, hvordan de køber ind i disse tider.

Videoforedrag:
Torben Lorentsen →

Det vigtigste kontaktpunkt i din kunderejse i dag er ZMOT, og det har kæmpestor betydning for, om din markedsføring virker. Det er her, at dine ambassadører samles.

Videoforedrag:
Stine Grubbe →

Visual merchandising ekspert Stine Grubbe deler de 5 vigtigste elementer, når det gælder visuel salgsoptimering.

Videoforedrag:
Susanne Løgstrup Amdisen →

Få inspiration til, hvordan du kan dyrke og styrke dit brand gennem din kundeservicekultur, så du kan tiltrække lige præcis de kunder, som er de helt rigtige for din butik.

Sådan mestrer du omnichannel →

Kunderne ønsker den samme gode service og købsoplevelse, uanset om de shopper i butikken eller online.

Taste


Sammenholdskøkkenet – 5 food trends →

Hanne Harbo, som er strategisk foodplanner, fortæller om 5 fødevaretrends, hvor coronakrisen har indflydelse på vores madvaner.

3 hurtige til 2 Taste-udstillere →

Lie Gourmet og Almuegaarden fortæller om, hvordan de har tilpasset sig corona-situationen, og hvordan de fremviser produkter, når messer er aflyste, og fysiske møder er begrænset.

Fremtiden


Hvad bringer 2021? →

Det spørgsmål har vi stillet to eksperter, der kommer med deres tanker og holdninger til 2021.

Formland til 3 Days of Design →

Messen ser frem til at sætte sit fodaftryk under dette års 3 Days of Design med udstillings- og inspirationseventet DesignCamp // Formland.

Se Formlands udstillerkatalog her

Intro

Leder

Er 2021 en gentagelse af 2020?

Louise

Skrevet af Louise Byg Kongsholm, chefredaktør

Det føles lidt, som om vi kører 2020 på reprise. En trist og genkendelig gentagelse af noget, som vi helst vil være foruden. Håb og planer er endnu en gang blevet skudt ned af en virus, der har alt for meget succes – den spreder og muterer sig nemlig præcis, som den skal. Desværre er det nu også gået ud over Formland, der for mange brancher og branchefolk er et halvårligt samlingspunkt og en energiskaber.

Med udgangspunkt i læringen om omskiftelighed, omstillingsparathed og digitalisering fra 2020, samt en lettere omfortolkning af udtrykket ’når bjerget ikke kommer til Muhamed, må Muhamed komme til bjerget’, lanceres denne nye digitale platform – 365DESIGN & Formland Digital – der støtter op om Formland som event og stilles til rådighed for udstillerne og besøgende.

Platformen er bindeleddet mellem messen i august 2020 og messen i august 2021 og fremstår som et informations- og inspirationsunivers for alle, der har en fælles faglig interesse i branchen og et ønske om, at Formland også eksisterer efter sundhedskrisen.

Vi inviterer alle – store som små – til at være med på platformen. Kontakt os for mere information – både på redaktionelt indhold og annonceplaceringer, på [email protected].

Hold modet oppe og pas på jer selv.

Mange hilsner fra
365DESIGN-teamet

Intro

Flemming Andersen

Projektleder Formland

”Et svært men ansvarligt og nødvendigt valg om aflysning af Formland Spring er netop taget. Derfor glæder det mig rigtig meget at kunne byde velkommen til en ny digital platform, i samarbejde med pej gruppen og 365DESIGN, en platform, der fremstår som et informations- og inspirationsunivers for alle med en fælles faglig interesse i branchen.

Du bliver ligeledes løbende præsenteret for nye trends, artikler, udstillerportrætter og foredrag.

Det er mit håb, at denne platform medvirker til at danne bro mellem udstillere og besøgende i tiden frem mod Formland Autumn i august 2021.

Det personlige møde går aldrig af mode – her sker det tilfældige, det overraskende og det uventede. Derfor glæder vi os meget til at samle branchen og til at se dig i august.

Rigtig god fornøjelse med 365DESIGN & Formland Digital.”

Videoforedrag

Tidsånd og trends post-corona

Foredragsholder: Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af pej gruppen

Hvorfor slog den logiske forbrugerhjerne fra i marts – og er den blevet tændt igen? Hvilke brancher har været krisens vindere og tabere? Og hvem er opstået i krisens aske? Hvilke konsekvenser har den digitale transformation? For arbejdsmarkedet, undervisningen og for handlen? Få svar på disse – og mange andre spørgsmål – på foredraget fra trendforskeren med speciale i forbrugeradfærd.

Brands & produkter

Brands & produkter

Kreafunk

– Udfordrer sig selv og produkterne med miljøvenlige alternativer

Det aarhusianske livsstilsbrand Kreafunk har de seneste år udviklet en ny og mere miljøvenlig kollektion, Kreafunk Care. Nu udvides kollektionen med endnu et produkt, og fremtiden byder på flere eksperimenter og udvikling med øget bæredygtighed som mål.

Brands & produkter

Kort & godt

Udlejningskoncept med tæpper, alfabetmagneter lavet af trærester, relancering af en kurveserie og meget mere. Bliv opdateret på et udvalg af Formland-udstillernes nyheder, og opdag nye brands og produkter.

Brands & produkter

Creators Community: Jore Copenhagen, Click’n Tile & Bosphorus Jewelry

Ved hver Formland Spring-messe bliver design- og interiørbranchens talentmasse hyldet under iværksættereventet Creators Community. Mød de tre spirende virksomheder Jore Copenhagen, Click’n Tile og Bosphorus Jewelry, som skulle have været en del af Creators Community 2021.

Brands & produkter

Mette Ditmer

– høster frugterne af ny kommerciel strategi

Inden krisen ramte i foråret 2020, havde stifter og kreativ direktør Mette Ditmer lagt en ny kommerciel retning for virksomheden. Krisen blev brugt fornuftigt, og virksomheden mærker nu konsekvenserne af strategiarbejdet, der har budt på vækst og nye markeder.

Brands & produkter

Sæsonens bestseller

Hvad bliver de mest populære produkter denne sæson? 365DESIGN har spurgt et udvalg af danske brands om, hvilket produkt, de tror, vil blive deres mest efterspurgte.

Brands & produkter

House Nordic

– på vækstrejse med et nordisk tvist

På blot fire år har møbel- og interiørvirksomheden House Nordic etableret sig solidt både på det danske og udenlandske marked. Opskriften er produkter til hele boligen i nordisk stil – tilsat et drys farver og rå detaljer.

Formland Furniture

Messen udvider

Om Formland Furniture

Synergi. Et nøgleord, som indfanger fordelen ved, at Møbelmessen Skandinavien fremover vil være en fast del af Formland Spring-messerne.

Under navnet Formland Furniture vil de mange udstillere fra Møbelmessen Skandinavien rykke med til MCH Messecenter Herning, hvor en hel hal vil blive dedikeret til møbelvirksomheder.

Ønsket med tilføjelsen af Formland Furniture er at skabe synergieffekt mellem de forskellige led i design-, møbel- og interiørbranchen samt skabe en fælles handels- og netværksplatform for hele branchen.

Formland Furniture

Encoded

– Et smalt sortiment med en bred distribution

Covid-19, begrænset aktivitet og aflyste messer i 2020 har forsinket markedsføringen og fremvisningen af et helt nyt møbelagentur hos den danske design- og møbelvirksomhed Encoded. Derfor så stifterne frem til deltagelsen på Formland Spring 2021, der grundet fortsatte restriktioner er aflyst. Nu glæder stifterne sig ekstra meget til Autumn-messen.

Formland Furniture

House of Sander

– Navneskift markerer ny vision

Fra Preform Furniture til House of Sander. 2020 blev skudt i gang med et nyt navn til møbel- og brugskunstvirksomheden, der ser frem til at udvikle sig til et helstøbt boligindretningshus.

Trend

pej trend
SS 2021

Possibilist

Efter en række turbulente år præget af politisk mistillid, menneskelig skrøbelighed og klimatisk massehysteri er vi i sæsonen forår/sommer 2021 igen fulde af håb, tro på fremskridt og en opløftende indstilling til fremtiden. Tiden er inde til igen at sige velkommen til den ’lille’ glædelige nyhed, smide fuldkommenheden over bord og lade det fortrøstningsfulde ’possibilistiske’ perspektiv blomstre.

Vil du også have en interaktiv annonce med video – så kontakt os her, og hør om mulighederne →

Videoforedrag

Køb rigtigt ind til sæsonen SS 21

Foredragsholder: Pernille Kirstine Møller, trendredaktør, pej gruppen

Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder blandt andet moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til design og indkøb.

Longing for Less

Foredragsholder: Mads Arlien-Søborg, trendforsker, We Made It

Minimalismen blomster endnu en gang – ikke kun som konsekvens af Kondo-bølgen og JOMO (Joy Of Missing Out), men som en tydelig reaktion på en langt større samfundstendens. Samtidig skaber minimalismen et moderne paradoks i vores forbrugsmønster, i måden vi omgiver os med ting på, og ikke mindst i vores liv på et helt eksistentielt plan. I dette foredrag graves der både dybt i minimalismens oprindelse, udvikling og evige relevans, samtidig med at der præsenteres forskellige nye livsstilsvarianter, der alle indskriver sig i denne større bevægelse.

Vil du også have en interaktiv annonce med video – så kontakt Medie- og salgschef Bente Bitsch Nielsen
[email protected], og hør om mulighederne. 

Inspiration

Kend din trend

”Hvor kom det lige fra?”. Sådan tænker vi ofte, når en trend har overhalet os, og forbrugerne pludselig løber i samme retning efter noget nyt og spændende. Trends er hovedingrediensen i succes, og der er meget at vinde ved at lære at se trends før alle andre og vide, hvor forbrugerne vil løbe hen i morgen.

Retail & indkøb

Retail

3 hurtige til 2 indkøbere

Videoforedrag

Det vigtigste for kundensoplevelse er dig

Foredragsholder:
Torben Lorentsen, foredragsholder, underviser og mentor

Det er kundeoplevelser og kundeservice med din personlighed, der skaber ambassadører i dit ZMOT. Det vigtigste kontaktpunkt i din kunderejse i dag er ZMOT, og det har kæmpestor betydning for, om din markedsføring virker. Det er her, at dine ambassadører samles. Personlighed, udstråling, attitude og passion er nogle af de ting, der har størst indflydelse på din oplevede kundeservice.

5 trin i visuel salgsoptimeringaf butikken

Foredragsholder:
Stine Grubbe, ekspert i visual merchandising

Visual merchandising ekspert Stine Grubbe deler de 5 vigtigste elementer, når det gælder visuel salgsoptimering. Få et eksklusivt behind-the-scenes indblik i, hvad der har skabt de største resultater hos Stines kunder – konkret og med masser af konkrete ideer, som du kan hælde direkte i din butik eller messestand.

Dyrk og styrk dit brand gennemdin kundeservicekultur

Foredragsholder:
Susanne Løgstrup Amdisen, foredragsholder, MindYourBusiness

Du er attraktiv på de sociale medier og i din branding. Din butik er lækker, og du har styr på dine produkter. Men hvad med dine kunder? Har du styr på dem? Og hvad de oplever? Og hvad der får dem til at vælge dig og din butik til – eller fra? Få inspiration til, hvordan du kan dyrke og styrke dit brand gennem din kundeservicekultur, så du kan tiltrække lige præcis de kunder, som er de helt rigtige for din butik.

Retail

Sådan mestrer du omnichannel

Vejen til at sikre den gode og sammenhængende oplevelse er ofte lang og besværlig. Men det er muligt at komme hurtigere i mål ved at læne sig op ad nogle af de erfaringer, som andre har gjort.

Taste

Fødevaretrends

Sammenholds
køkkenet —
5 food trends

Hanne Harbo, som er strategisk foodplanner, fortæller om 5 fødevaretrends, hvor coronakrisen har indflydelse på vores madvaner.

Taste

3 hurtige til 2 Taste-udstillere

Fremtiden

Fremtiden

Hvad kendetegner 2021?

Det spørgsmål har vi stillet to eksperter, der kommer med deres tanker og holdninger til 2021. Ekspertpanelet består af fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og finansmand Lars Tvede.

Fremtiden

Formland rykker til København under 3 Days of Design

Den danske messe ser frem til at sætte sit fodaftryk under dette års 3 Days of Design med udstillings- og inspirationseventet DesignCamp // Formland.

Kolofon

Forside
Info om forsideannoncør (kommer snart)

Redaktion
Louise Byg Kongsholm, chefredaktør
Helene Mathiasen, redaktør
Katrine Rosgaard Klemmensen, redaktør
Pernille Maibom Christensen, redaktør
[email protected]

 

Annoncesalg
Bente Bitsch Nielsen
[email protected]

Layout
Anette Faarup
Anja Bloch-Hamre
[email protected]

Fotos
Colourbox, Istock, Unsplash, Pexels, pej gruppens Trendstore m.fl.

Redaktionen påtager sig intet ansvar for manuskripter, fotos og tegninger, der uopfordret fremsendes til bladet. Artikler og billeder i 365DESIGNs Formland messetillæg må ikke benyttes uden tilladelse.