Som følge af Covid-19 og det deraf følgende forbud mod messer og events, aflyses den tyske design- og interiørmesse Tendence for andet år i træk.

Coronavirusset har haft betydelig indvirkning på branchens events i løbet af det sidste år, og det første halvår af 2021 er ingen undtagelse.

Den store Frankfurt-baserede messe Tendence har endnu en gang taget konsekvenserne af pandemien og har valgt at aflyse 2021-udgaven, der skulle have fundet sted i slutningen af juni. Det oplyser Tendence i en pressemeddelelse.

”Vi har besluttet, selvom det er alt andet end nemt for os, at aflyse Tendence for andet år i træk. Det giver os endnu større grund til, sammen med vores udstillere og besøgende, at koncentrere os om det kommende forår og de førende messer for forbrugsvarer som for eksempel Ambiente, Christmasworld og Paperworld. Og så planlægger vi som sædvanligt Nordstil i Hamborg i juli,” siger Stephan Kurzawski, der er medlem af bestyrelsen for Messe Frankfurt Exhibition.

For at gøre det muligt for udstillere og besøgende at vedligeholde og udvide deres forretningsforhold, har Messe Frankfurt siden 2019 tilbudt onlineplatformen Nextrade. Retailere kan placere ordrer hos Nextrade-leverandører online på alle tider af døgnet og altså uden om de officielle restriktioner, der stadig er i kraft.

I forlængelse heraf tilbyder de også onlineplatformen Conzoom Solutions, som giver blandt andet know-how og hjælper branchen igennem de omfattende pandemirestriktioner.

Nordstil er Messe Frankfurts næste fysiske event, som er planlagt fra den 24. til den 26. juli 2021.

 

Foto: Tendence