21. september lyder startskuddet til Storbritanniens største designmesse, når London Design Fair over fire dage atter vender hjem til Truman Brewery i London.

“Same procedure as last year?”

På ingen måde. For når briterne torsdag byder den internationale designverden indenfor til London Design Fair – den største designmesse i Storbritannien – er det med debuterende udstillere, nye brands, originale installationer samt tusindvis af nye designs.

Samtidig vil det også blive markeret, at London Design Fair i år vender tilbage til sit ‘hjem’ ved The Truman Brewery, efter at messen tidligere har været afholdt i South Kensington. The Truman Brewery ligger lige ved siden af den ikoniske Brick Lane i Londons ‘east end’, og her vil det gamle bryggeri danne de perfekte rammer om en designmesse, der både rummer det moderne, det avantgarde og det traditionelle.

Over fire dage fra den 21. – 24. september vil udstillere, designere, indkøbere, arkitekter, distributører, medier og andre branchefolk inden for designverdenen kunne gå på opdagelse i det allerbedste inden for møbler, interiør, belysning, tekstiler og originale designinstallationer.

Hvad sker der?

På London Design Fair deltager mere end 200 udstillende virksomheder – lige fra nye uafhængige designere til etablerede brands. På LDNdesign Talks Theatre kan man blive inspireret af designeksperter via workshops, foredrag, trendprognoser og meget mere.

London Design Fair gemmer også på en lang række udstillinger og installationer, som deltagerne kan fordybe sig i. ‘The Power of Colour’ er messens hovedudstilling, der byder de besøgende velkommen, når de ankommer til London Design Fair. Derudover fremhæver messen også installationerne ‘Pillars and Petals’, ‘You can sit with us’ og ‘Homes with a Heart’, der alle kategoriseres som ‘fair highlights.’

Thrive

London Design Fairs tema for 2023 er Thrive – altså at trives, og som optakt til teamet stilles spørgsmålet, hvordan vi igen kan trives kollektivt efter en årrække med overlevelse, kriser og modgang. Årets tema har til formål at inspirere og udfordre, hvordan vi bevæger os fremad fra et sted med overlevelse. At vi reflekterer over de tilpasninger, vi har foretaget i en krisetid, og at vi bruger disse refleksioner til vores fordel. At de får os til at tænke over, hvordan vi ønsker at leve.

Fakta: 

Hvornår afholdes messen? 21. – 24. september

Hvor afholdes messen? The Truman Brewery, 91 Brick Lane, London

Foto: London Design Fair