Fra den 16.-19. august byder Formland design- og interiørbranchen velkommen. 365DESIGN har talt med projektleder hos Formland, Mai-Britt Flyvholm, om den kommende messe.

 

Hvilke nye tiltag præsenterer I på den kommende messe?

Vi præsenterer trendzonen House of Frekeabana af Flyhelsted og trendcaféen ma af Atelier Cph, Derudover har vi også blogger-stylingkonkurrencen Green Escape, hvor 6 udvalgte bloggere/influencere dyster om at skabe den skønneste outdoor oase, og så har vi igen et stærkt foredrags- og workshopprogram under hele messen.

 

Hvordan er fordelingen mellem ’gengangere’ og nye udstillere, og hvad gør I for at fastholde/tiltrække udstillerne?

Fordelingen mellem nye udstillere og gengangere svinger lidt fra messe til messe, men nye udstillere udgør cirka 20-25 procent af det samlede udstillerantal. Til vores Spring-messe er der en del nye udstillere, da vi her kuraterer helt nye iværksættere til vores iværksætterevent Creators Community. Vi gør vores ypperste for at være den platform, som designbranchen har brug for og samles om – både som udstillere og som indkøbere, så vi på baggrund af det kan fastholde eksisterende udstillere og inspirere nye til at deltage.

 

Hvem er de typiske besøgende på jeres messe, og hvad efterspørger de besøgende på messen?

Vores besøgende er design- og interiørbutikker, isenkramkæder, bolighuse, delikatessebutikker, blomsterbutikker, caféer og restauranter samt hoteller. De besøger messen for at holde sig opdateret med nyheder, nye leverandører på markedet samt de kommende trends og tendenser. De kommer her på grund af den personlige kontakt med udstillerne og muligheden for at sanse og ’mærke’ de nye produkter. Men de kommer her også på grund af vores trendzoner, foredrag og generelle inspirationsområder, så de kan forberede sig på den nye sæson og dermed øge salget.

 

Hvordan skiller jeres messe sig ud fra andre messer?

På Formland kan man opleve den danske designbranche samlet under én paraply og mærke den skandinaviske designkultur og -stemning. Ud over dette har vi ekstraordinære og store trendområder, hvor de besøgende henter inspiration med hjem til deres virksomhed eller butik og på denne måde kommer på forkant med trenden. Vi tilbyder lærerige foredrag og kreative workshops, så ud over at finde nye leverandører og nye produkter, har de besøgende rig mulighed for at bringe masser af tips og idéer med sig hjem.

 

FAKTA

  • Hvornår afholdes messen? 16.-19. august 2018
  • Hvor afholdes messen? MCH Messecenter Herning
  • Antal udstillere seneste sommermesse (ca.): 478
  • Forventet antal udstillere til kommende messe (ca.): 460
  • Antal besøgende seneste sommermesse (ca.): 12.289
  • Antal besøgende til kommende messe (ca.): 12.500