Igen i år kan du møde pej gruppen på design- og interiørmessen Formland Autumn. Hver dag kan du høre spændende fordrag, der giver dig indsigt i de nyeste trends inden for design- og interiørbranchen.

pej gruppen er igen i år stærkt repræsenteret på Formland. Du kan for eksempel møde foredragsholder hos pej gruppen og ejer af Curated Pernille Kirstine Møller, der hver dag giver et indblik i trends og farver til sæsonen forår/sommer 2018.

Nedenfor har vi samlet nogle flere eksempler på, hvilke foredrag pej gruppen præsenterer på Formland. Du finder os i Hal E – Stand 4090. Foredragene er gratis og kræver ikke tilmelding.

 

Torsdag den 1. februar
Klokken 15.00: Hvad rør sig hos de danske kvinder, når vi taler bolig og livsstil?

Der zoomes ind på, hvor de danske kvinder søger inspiration i forhold til livsstilprodukter, samt hvilke kommunikationsgreb du med fordel kan gøre brug af. Du får inspiration til, hvordan du med dit brand kan knytte en tættere relation til danske kvinder gennem en skarp og målrettet kommunikation, der virker.

Foredragsholder: Trine Lundahl, Client Service Director hos Aller Media A/S

 

Fredag den 2. februar
Klokken 11.00: Forstå præmissen for den fysiske butik

For at skabe succes med en fysisk butik kræver det en forståelse af præmissen for dens eksistens. Har vi mon glemt, hvad rollen var og stadig er for den fysiske butik? Få del i de tanker design- og reklamebureauet Jensen Retail Group har om berettigelsen af den fysiske butik som medie og salgskanal og tag konkrete ideer med hjem i forhold til udnyttelse af den styrke, der ligger i at sælge og kommunikere via et fysisk butiksformat.

Foredragsholder: Maria Louise Engelbredt, Business Developer hos Jensen Retail Group.

 

Lørdag den 3. februar
Klokken 15.00: Hvad vil fremtidens forbruger have?

Forbrugerne navigerer efter helt andre værdier end tidligere og har ændret adfærd, så det ikke længere er muligt at kommunikere og sælge varer og servicer som tidligere. Samfundsudvikling, tidsånd, økonomi, trends, markedsindsigter og gode cases viser vejen til fremtidens forbrugere, deres værdier, livsstil og dermed de krav, de stiller til brands, detail og etail, samt hvordan man får fanget deres sparsomme opmærksomhed.

Foredragsholder: Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af pej gruppen,

 

Søndag den 4. februar
Klokken 14.00: Brug video i markedsføringen af din butik

Video skaber tillid og endnu tættere relationer til dine følgere. Begge dele noget du behøver for at få kunderne til at vælge netop DIN butik. Vi viser dig eksempler på, hvordan andre bruger video i markedsføringen med stor succes og kommer med små fif til, hvordan du – relativt enkelt – kan lave dine egne videoer til for eksempel Facebook og Instagram. For du må gerne lave filmene selv. Med en professionel tilgang til at lave videoer, kan du nå dine følgere på et lavt budget. Når du bruger video på sociale medier, viser du hvem du (og dermed butikken/dit brand) er. Og dine kunder vil elske dig for det.

Foredragsholder: Anne-Louise Johnsen, kommunikationsrådgiver hos Saabo Kommunikation

 

Læs mere og se hele foredragsprogrammet her.