Læs med, når Signe Byrdal Terenziani, direktør for hos 3 Days of Design, gør status efter dette års københavnske designevent, der løb af stablen fra den 24. til 26. maj.


Gik du glip af 365DESIGNs optakt til 3 Days of Design?
Fortvivl ikke. Du kan læse eller genlæse artiklen her: Optakt til 3 Days of Design


Indfriede 3 Days of Design i sidste uge jeres forventninger og hvorfor?
“Det er gået ud over al forventning. Vi havde masser af besøgende – også fra det store udland, med mange interesserede indkøbere og journalister. Det er ikke obligatorisk at tilmelde sig eventen, så vi har desværre ikke nogle konkrete besøgstal, men alle melder om en stigning af besøgende.”

Hvilke tilbagemeldinger har I fået fra såvel udstillere som besøgende?
“Vi har fået nærmest euforiske tilbagemeldinger med historier fra udstillere, der har fået store ordrer i hus, skabt nye spændende netværk og bare har haft en fest. Så et væld af positive tilbagemeldinger. Det er dejligt at mærke, at det har været alle anstrengelserne værd.”

3 Days of Design har udviklet sig meget over årene. Hvordan vi I imødekomme den stigende efterspørgsel fra både udstillere og besøgende frem mod næste års event?
“Vi håber meget på, at der snart vil være udsigt til støtte – ikke mindst fra det offentlige. Vi er en flok ildsjæle, der knokler med meget få ressourcer for, at 3 Days of Design skal lykkes – og det gør det jo i allerhøjeste grad. Men det kunne være fantastisk, hvis vi i fremtiden kan have økonomisk mulighed for at arbejde med et fast bemandet hold.

Vi drager hvert år nye erfaringer og muligheder for yderligere vækst i branchen. Hvis vi skal udnytte det momentum, som vi har nu, vil det være rart med en hjælpende hånd. Vi er SÅ motiveret til at støtte branchen og væksten yderligere. Vi har allerede en masse gode ideer til nye tiltag til næste års event. Så glæd jer til det løber af stablen den 23.-25. maj 2019.”


Nedenstående video er fra udstillingen ‘Dine, Drink, Daze & Dream’ i Moltkes Palæ, hvor 10 anerkendte møbelvirksomheder præsenterede dansk kvalitetsdesign.