Under Formland rapporterer 365DESIGN fra messen, og redaktionen leder derfor efter spændende historier. Skal din virksomhed på Formland, og har I en interessant nyhed?  

Nu er der ikke længe til: Danmarks største design- og interiørmesse, Formland, står for døren og afholdes den 16.-19. august 2018. I forbindelse med messen har 365DESIGN lanceret et særskilt tillæg til det abonnementsbaserede brancheblad 365DESIGN, som udelukkende fokuserer på Formland.

Messebladets formål er at give læserne overblik over og perspektiv på messen, og byder på masser af relevant indhold for både udstillere og besøgende.

Du kan læse messebladet online lige her. Det er gratis og kræver ikke abonnement på 365DESIGN.

I messebladet kan du blandt andet læse udstillerportrætter af Spring Copenhagen, Mette Ditmer Design, Medusa Copenhagen, Lyngby Porcelæn og Specktrum. Det nye messeblad byder på et møde med de danske livsstilsbutikker Cahetu og Kaiku og deres tilgang til sammensætningen af det rette produktsortiment, og hvorfra de henter deres inspiration. Du kan også få indsigt i design- og interiørtrends for 2018/2019.

Få fortalt din historie  
Du kan igen i år møde pej gruppen på Formland. Lige ved siden af sin stand i hal E på Speak Up-scenen byder pej gruppen på en række spændende foredrag. Vil du vide mere, kan hele foredragsplanen findes her.

Under messen kan du også møde redaktionen bag 365DESIGN. Redaktionen rapporterer løbende fra messen på 365DESIGN samt i vores nyhedsmail om interessante historier fra branchens aktører.

Skal din virksomhed deltage på Formland? Og brænder I inde med en god historie eller nogle interessante nyheder? Så kontakt os inden messen på [email protected], så vi kan mødes under messen.

Holdet bag 365DESIGN glæder sig til at møde jer på Formland!