Vi har netop sendt årets anden udgivelse af 365DESIGN afsted til trykkeriet. Vi glæder os til igen at præsentere dig for en række aktuelle og inspirerende artikler.

Herunder kan du se, hvad du blandt andet kan læse om i den nye udgivelse.

Branchestatus: Få en overordnet status på branchen samt highlights fra den store brancheliste online på 365design.dk i form af en top 20-liste over de største virksomheder og branchens højdespringere.

Et glødende jobmarked: Mangel på arbejdskraft eller snæversynede arbejdsgivere? Det danske arbejdsmarked har gennem en længere periode været brandvarmt. Ledigheden er rekordlav, og mange virksomheder oplever udfordringer med at rekruttere medarbejdere.

Er du til salg? Flere danske designvirksomheder er de seneste år blevet solgt til internationale virksomheder og kapitalfonde eller er blevet opkøbt af danske konkurrenter. I 365DESIGN nr. 2 præsenterer vi tre forskellige cases.

De, der bliver ledere i dag, bliver det ikke i fremtiden: I fremtiden vil vi opleve en anden form for lederskab for fremtidens leder vil i højere grad lede for at lære.

Dette er blot et uddrag af det spændende indhold, som du kan læse i 365DESIGN nr. 2 2022, som udkommer den 5. april. 

Se hele indholdsfortegnelsen her.

Læs mere om, hvordan du får fingrene i branchebladet her.