Naturmaterialer bliver kun mere og mere moderne at have i hjemmet. 365DESIGN har fundet fire danske brands, som tilbyder møbler eller interiør, der er produceret i naturmaterialer.

1 | Nordal

Cozy

Få natur ind i hjemmet med den runde, dekorative fletkurv i søgræs fra Nordal, som kan anvendes til et hav af ting. Brug den som en urtepotteskjuler i stuen, til diverse opbevaring i entréen eller som pynt i soveværelset.

 

Foto: Nordal
2 | &Tradition

Formakami

De velformede rispapirlamper fra &Tradition er designet af den spanske designer Jamie Hayon. Lampen er håndlavet og utrolig let i både sin vægt og sit design. Udover det hvide rispapir er lampen udsmykket med flotte detaljer i sort træ, og åbningen i bunden giver et direkte nedadrettet lys.

 

Foto: &Tradition
3 | Sika Design

Monet

Gør indretningen hjemme i stuen unik med Sika Designs håndlavede klassiker i det fleksible naturmateriale rattan: Monet lænestolen. Ønsker man yderligere komfort og hygge findes der en skammel, der matcher lænestolen.

 

Foto: Sika Design
4 | Bloomingville

Sole

Bloomingville har kreereret et solidt bord i det kraftige og slidstærke naturmateriale bambus. Bordet kan både bruges indendørs som et sofabord, eller man kan give terrassen et strejf af tropisk regnskov med bambusbordet som havebord.

 

Foto: Bloomingville