Kom på forkant med de nyeste trends og læs mere om, hvordan man forudsiger en trend med den eksklusive ‘Anatomy of a Trend’-rapport fra WGSN.

Vi kender de trends, der definerer vores daglige liv. Men det vi ofte undlader at lægge mærke til er sammenkoblingerne. Et øget fokus på integrerede samarbejdsområder i erhvervslivet opstod i kølvandet på nye behov, hvor kreativitet har prestige, og en sund juice i hånden blev et statussymbol i en verden, hvor wellness pludselig bærer mere social gennemslagskraft end rigdom.

…Så hvordan forudsiger man en trend? Det er dels kunst, dels videnskab, dels matematik og dels magi. I løbet af de sidste 18 år har verdens førerende online trendbureau, WGSN, forudset makrotrends med fokus på at tilpasse dem forbrugerne.

Rapporten ‘Anatomy of a Trend’ undersøger, hvordan WGSN laver prognoser og forudsiger trends. Endvidere stiller rapporten skarpt på to af de største bevægelser i vor tid – Artisan og Wellness – for at illustrere, hvilke signaler virksomheder i dag skal se imod for at være på forkant.

Er du og din virksomhed med på tidens trends?

Få adgang til rapporten ‘Anatomy of a Trend’ her.