Lige fra farvebelagt keramikstel og vaser i farverne blå og terrakotta til ternet tekstilmaterialer og eksotiske dyremotiver har Trendstefan udpeget fire temaer, som kommer til at karakterise den kommende sæson.

Efter et besøg på Formland Autumn og den tyske messe Tendence har blogger og trendekspert Trendstefan besøgt den svenske messe Formex.  Messebesøget bekræftede nogle af bloggerens allerede udnævnte trends, men besøget resulterede også i nye bud på kommende trends.

Med både glasvaser, keramikskåle og tekstilmaterialer i adskillige blå nuancer, er Trendstefan overbevist om, at farven blå kommer til at udgøre en stor del af farvepaletten i den nærmeste fremtid.

Det næste tema, som Trendstefan har udnævnt, er eksotiske dyr. Puder med motiv af tigere og løver samt porcelænsfigurer af geparder er blot nogle af de design, som bloggeren og trendeksperten noterede sig under sit besøg.

Under Formland Autumn spottede Trendstefan tern som en af de kommende tendenser inden for design- og interiør. På sit besøg hos Formex var de mønstrede tern også at spotte. Især plaider og viskestykker bar det kvadratiske mønster.

Terrakotta er den sidste ud af de fire temaer, som Trendstefan har udpeget. Ligeledes blev han gjort opmærksom på den varme farve under Tendence-messen i Tyskland i sidste måned. Lige fra uldplaider til stel var terrakotta-farven at se.