Skal du finde på nye visioner, nytænkende ideer eller nye forretningsmodeller? Et fem måneders intensivt uddannelsesforløb hos Future Navigator giver dig mulighed for at få greb om fremtiden, så du er rustet til at træffe de bedste beslutninger. 

Det kan virke uhåndgribeligt at skulle tænke nyt og skabe forandringer, der matcher fremtidens behov. Men der er hjælp at hente. Hos konsulentvirksomheden Future Navigator har de specialiseret sig i at hjælpe professionelle aktører med at finde vej i fremtidsjunglen og navigere indenfor områder, der umiddelbart kan være svære at få greb om.

Bag Future Navigator står et erfarent team af konsulenter og foredragsholdere bestående af Anne Skare Nielsen, Henrik Good Hovgaard, Liselotte Lyngsø, Louise Fredbo-Nielsen og Mette Sillesen.

Med start den 1. februar 2019 kan du komme med på et intensivt fem måneders uddannelsesforløb hos Future Navigator. Forløbet foregår online med streaming af live-events, adgang til personlig eksperthjælp samt forskellige professionelle trendværktøjer. Alt, hvad du skal bruge for at navigere i netop de fremtidsudfordringer, som du står over for lige nu.

Vil du vide mere? Læs mere om uddannelsesforløbet hos Future Navigator her