Sengespecialisten kan i år fejre 20-års jubilæum. Det fejrer kæden med det første overskud i regnskabet inden for de seneste syv år.

Tilbage i 2014 blev Sengespecialisten opkøbt af Lars Larsen Group. Dengang landede sengekæden ikke et overskud på bundlinjen. Men i dag er det en anden snak.

Sengespecialistens regnskab for 2018/19 er netop afsluttet, og det viser millioner på bundlinjen – nærmere betegnet et EBIT-resultat på 3,4 mio. kroner.

Det skyldes, at omsætningen i regnskabsåret er vokset med 29 procent – og det er adm. direktør Martin Amstrup Bang i sengekæden godt tilfreds med.

”Jeg er rigtig tilfreds med resultatet. På trods af at vi også i seneste regnskabsår har foretaget massive investeringer og blandt andet åbnet tre nye butikker, kan vi alligevel præsentere et overskud for første gang i 7 år. Det kan vi blandt andet, fordi antallet af kunder er vokset markant, hvilket omsætningsstigningen på 29 procent er et tydeligt bevis på,” fortæller Martin Amstrup Bang, der forventer, at de positive takter vil fortsætte i de kommende år:

”I år har vi fejret 20-års jubilæum, og det var dejligt at gøre det med et overskud. Nu handler det om at sikre succes de næste 20 år, og det skal blandt andet ske ved at åbne flere butikker. Lige nu har vi 27 butikker i Danmark, og vi forventer at åbne yderligere to eller tre i løbet af det igangværende regnskabsår.”