Designvirksomheden Bolia.com åbner sit første showroom i New York.

Designvirksomheden Bolia.com åbner for første gang et pop-up showroom i New York. Showroomet vil være rettet mod professionelle aktører i branchen med den nyeste kollektion og særligt udvalgte design. Om det nye showroom siger Bolias CEO, Lars Lyse Hansen:

“Efter de seneste års succes på det professionelle amerikanske marked er tiden kommet til at styrke vores tilstedeværelse i New York med et nyt, inspirerende showroom. New York er et centrum for møbeldesign og base for nogle af verdens dygtigste arkitekter, og samtidig er interessen for bæredygtigt håndværk af høj kvalitet og skandinavisk design stigende i USA, så vi glæder os meget til at slå dørene op.”

Tilbage i 2017 indgik Bolia et samarbejde med den amerikanske møbelgigant Steelcase. Det er dette samarbejde, der nu resulterer i en øget satsning på det amerikanske møbelmarked.

Showroomet i New York er en 300 m2 stor Penthouse-lejlighed, der ligger centralt på Manhatten. Efter lidt tid i byen der aldrig sover, fragtes pop-up showroomet videre til den amerikanske vestkyst med planlagte events i både Los Angeles og San Francisco. Her er det meningen, at møbelkollektionen og showroomet skal blive et permanent Steelcase x Bolia showroom.