Onlinesucces har nu skabt fundamentet for den allerførste fysiske butik med boligdesign fra dagligevarekoncernen. 

Inden for de seneste år har et forretningsben vokset sig større hos den danske dagligvarekoncern Coop. Kunderne har taget Coops eget mærke inden for boligdesign, Living & More, til sig, og fra 2019 til 2021 er salget øget med mere end 70 procent.

Living & More er indtil nu udelukkende blevet solgt på Coop.dk Shopping, men nu kan kunderne også se frem til at opleve boligprodukterne i fysiske butikker.

Den 26. august 2021 åbner den første fysiske Living & More-butik. Det sker i Strib ved Middelfart, hvor Coop og Brugsforeningen for Middelfart og Omegn byder kunderne indenfor.

Flere butikker er i støbeskeen. Den næste Living & More-butik vil åbne i Slotcentret i Holbæk i slutningen af september, og flere vil løbende komme til.

I butikkerne kan kunderne prøve varerne og bestille dem, hvorefter de leveres direkte til døren hos kunden i løbet af cirka 48 timer af Coop.dk.

Åbningen af den første butik bliver markeret, når Kvickly Middelfart, Kvickly Nørre Sundby, Kvickly Herning og Kvickly Aars live streamer på deres Facebook-sider den 30. august. Her vil kunderne kunne opleve varerne, hvor Coops egne eksperter fortæller om møbler og andet boligtilbehør, som samtidig kan bestilles til levering.

Foto: Living & More