Det spritnye Retail Mag fra pej gruppen er netop udkommet og indgår som en del af abonnementet på 365DESIGN. I magasinet kan du blandt andet læse om de største trends, tips og tricks til alt fra visual merchandising og webshopoptimering samt baggrundsviden og -tal om detailbranchen. 

I de seneste 10 år har landskabet i detailhandlen ændret sig markant. Det er uden tvivl den teknologiske udvikling, der har ført til de største og mest indflydelsesrige ændringer hos den nutidige forbrugers købsadfærd. Og alt tyder på, at det hastige forandringstempo i detailbranchen vil fortsætte mange år endnu.

På baggrund af den konstante teknologiske udvikling og et voksende behov for at forstå, hvilke forandringer der ligger forude, lancerer pej gruppen det nye magasin Retail Mag. To gange om året i henholdsvis april og oktober vil Retail Mag skabe overblik og plante inspiration hos professionelle fagfolk inden for detail- og nethandel.

 

I Retail Mag kan blandt andet du læse om:
  • De største trends
  • Inspirerende butikskoncepter
  • Tips og tricks til for eksempel visual merchandising og webshopoptimering
  • Baggrundsviden og -tal om detailbranchen

 

Retail Mag indgår som en del af abonnementet på 365DESIGN.

Alle abonnenter har modtaget Retail Mag med posten. Vil du hellere læse magasinet online? Find e-pages udgaven her. Er du i tvivl om dit login til e-pages, kan du finde login her.

 

Læs mere om Retail Mag