Hvorfor besøger de Formland? Hvordan fanger en udstiller deres opmærksomhed? Og hvordan bidrager messen til deres arbejde som influencers? Læs svarene fra influenterne Stephanie Møller og Trine Rasmussen

Stephanie Møller
@_StephanieMller, influencer 
Hvorfor besøger du Formland?

Jeg besøger Formland for at få indsigt i det nyeste indenfor krea, interiør og boligindretning. På Formland får jeg en indsigt i de kommende trends, som er på vej. Og så kan jeg godt lide at være lidt på forkant og vide, hvad der venter i fremtiden indenfor både bolig, interiør og designs.

Hvad kan en messe som Formland bidrage med i dit arbejde som influencer?

Jeg kan godt lide at møde ejerne af både store og mindre virksomheder, og høre om deres baggrund og mærke deres passion for deres virksomhed. Det kan jeg virkelig på Formland. Uanset hvilken virksomhed og stand jeg kommer hen til, mærker jeg altid en stor begejstring for at fortælle og vise produkter frem. Den passion synes jeg er fed af mærke!

Hertil synes jeg også, det er langt sjovere at lave eventuelle samarbejdsaftaler, når vi kan se hinanden i øjnene og møde hinanden i virkeligheden end blot online. Når jeg laver arbejde online, kan jeg indimellem godt savne at møde de ‘rigtige mennesker’ bag. Den mulighed har jeg på Formland.

Hvordan fanger en udstiller din opmærksomhed?

Et stort smil og stor imødekommenhed. Når jeg mærker en stor passion for virksomhedens brand eller produkter, kan jeg aldrig lade være med at blive betaget og enormt nysgerrig for at høre mere. Som virksomhedsejer selv, er det så spændende at høre andres historier og om, hvordan de er kommet i gang og mærke personligheden bag.

Trine Rasmussen 
@Triner2, influencer 
Hvorfor besøger du Formland?

Jeg besøger Formland for at finde inspiration og holde mig opdateret på nye trends. Specielt Trendzonerne er spændende at udforske. Derudover er det hyggeligt at hilse på samarbejdspartnere, som man måske aldrig har mødt personligt. Mange af dem deltager på messen, så vi har mulighed for at hilse ordentligt på hinanden.

Hvad kan en messe som Formland bidrage med i dit arbejde som influencer?

Min instagramprofil indeholder en stor del boliginspiration. Derfor får jeg rigtig meget ud af at besøge Formland og blive inspireret til nye boligprojekter. Derudover har jeg lavet flere spændende samarbejdsaftaler på Formland, og det håber jeg også bliver tilfældet i år.

Hvordan fanger en udstiller din opmærksomhed?

Man bliver selvfølgelig altid draget af en flot stand, men for mig er det også vigtigt at tale med udstillerne og høre historien om de forskellige produkter.