Siden etableringen i 2013 er det gået stærkt for designvirksomheden, der især har haft succes med sine dækkeservietter af genanvendeligt læder. Nu åbner virksomheden nyt domicil i Aarhus.

Lind DNA, der for tredje år i træk kan tilslutte sig en Gazalle-kåring, udvider med nyt domicil. Den 1. december 2019 åbner den aarhusianske designvirksomhed dørene for et nyt arkitektonisk hus i Viby, Aarhus.

Det nye domicil har blandt andet til formål at danne de fysiske rammer for designudvikling, workshops og åbent hus-dage for offentligheden.

”Vi har valgt at foretage et digitalt løft med en forbedret webshop og en infrastruktur, der kan følge med den stigende digitale efterspørgsel fra ind- og udland,” udtaler Preben Lind i en pressemeddelelse og uddyber:

”Det er vi gearet til nu, men det nye domicil skal også være et hus med inspirerende workshops og andre aktiviteter, hvor vi har planer om at åbne dørene for offentligheden, så vi kan vise vores produktkoncepter i et stort, nyt showroom, der indrettes med en café.”

Til trods for, at den hurtigt voksende designvirksomhed i dag sælger produkter i 50 lande, så holder Preben Lind fast i, at produktionen skal være lokalt i Danmark.

”Vi har valgt at fastholde vores produktion lokalt i Danmark, og det ser vi som en unik styrke. Blandt andet fordi det gør os fleksible, så vi kan levere inden for kort tid og dermed tilpasse os markedet. Desuden kan vi selv kontrollere vores eget aftryk på miljøet, og vi kan reducere transporten af vores produkter. For os er det indlysende og vigtige parametre, som vi ikke ville være herre over på samme måde, hvis vi eksempelvis producerede i Asien,” fastslår Preben Lind.