fbpx

Preben Lind

Roller
Adm. direktørLIND DNA ApS
DirektionPL HOLDING ÅRHUS ApS
LIND DNA ApS
EjerPL HOLDING ÅRHUS ApS
Reel ejerPL HOLDING ÅRHUS ApS
LIND DNA ApS
En Gazellevirksomheds historie: Lind DNA

Børsens Gazellekåringer 2019 er for nyligt blevet offentliggjort. 365DESIGN har talt med nogle af designbranchens Gazellevirksomheder om blandt andet udvikling og fremtidige mål. Interiørvirksomheden Lind DNA ApS giver denne gang indsigt i sin udvikling og kommer med tre gode råd til andre virksomheder i branchen.


Aarhusiansk designvirksomhed udvider med nyt domicil

Siden etableringen i 2013 er det gået stærkt for designvirksomheden, der især har haft succes med sine dækkeservietter af genanvendeligt læder. Nu åbner virksomheden nyt domicil i Aarhus.


Lind DNA med ny møbelkollektion

”Hele ideen er, at kunden kan ændre looket,” fortæller adm. direktør Preben Lind om konceptet bag den nye møbelkollektion, der er inspireret af en kombination af skandinaviske designtraditioner og direktørens egen musikungdom.


Lind DNA åbner permanent showroom

I denne uge præsenterer Lind DNA sit nye permanente showroom på Toldbodgade i København. Showroomet skal øge brandets tilstedeværelse både for danske og udenlandske kunder. 
Bliv opdateret på branchenyt

 

Bliv opdateret på branchenyt. Modtag 365DESIGNs nyhedsmail. 365DESIGN giver dig et hurtigt overblik over de vigtigste nyheder fra den danske design-, møbel- og interiørbranche, og tager dig med bagom branchen.

Du er tilmeldt. Tjek din indbakke.