Med ansættelsen af en salgschef forventer interiørvirksomheden Spring Copenhagen at omsætte for et større millionbeløb på det tyske marked allerede det første år.

Efter at have etableret sig på nærmarkederne vil den unge danske interiørvirksomhed Spring Copenhagen nu udvide, da de ser et potentiale på de internationale markeder. Derfor ansætter virksomheden Søren Murmann Gotfredsen som salgschef fra den 1. januar 2019. Hans første opgave bliver at åbne dørene til det tyske marked, udvikle en international strategi og opbygge en effektiv salgsorganisation, der leverer bedste service både nationalt og internationalt.

”Søren er et perfekt match for den rejse, som Spring Copenhagen skal ud på. Vi har haft succes på vores nærmarkeder, og nu skal markederne udenfor erobres. Det har Søren tidligere gjort med stor succes, og det gør ham til et oplagt valg som salgschef,” fortæller Claus Nielsen, partner i Spring Copenhagen, i en pressemeddelelse.

Søren Murmann Gotfredsen har arbejdet med service og relationsopbyggende salg i mere end 15 år på både retail- og kontraktmarkedet. De seneste seks år som salgsdirektør hos Umage.

Spring Copenhagen forventer at omsætte for et større millionbeløb på det tyske marked allerede det første år. Ansættelsen markerer derfor også virksomhedens visioner for fremtiden.

Spring Copenhagen blev stiftet i 2015. Virksomheden producerer og sælger interiørdesign lavet af nye skandinaviske designere samt relanceringer af klassikere. Fra at have et enkelt produkt på hylden i 2015 har virksomheden nu over 50 produkter i porteføljen.