Den danske designvirksomhed Dan-Form Denmark mærker en øget interesse fra det internationale marked. Virksomheden eksporterer på nuværende tidspunkt over 80 procent af sine produkter til udlandet.

Designvirksomheden Dan-Form Denmark, der blev stiftet i 1992 af Jørgen Mensen, mærker i øjeblikket en stor interesse fra det internationale marked. Virksomhedens væsentligste aktivitet er design og produktion af møbler med speciale i stole, som spænder fra spisebordsstole til barstole og kontorstole.

365DESIGN har talt med Lisbeth Sørensen, Marketing Manager hos Dan-Form Denmark, som fortæller, at virksomheden har mærket øget interesse fra udlandet. Dan-Form Denmark arbejder dedikeret med detailhandlen, og virksomhedens kunder består blandt andet af store designforretninger og detailkæder.

Som en følge af en stigende interesse fra udlandet har Dan-Form fået større kunder. Lisbeth Sørensen fortæller, at virksomheden eksporterer over 80 procent af sine produkter til udlandet.

”Vi er glade for at opleve den stigende interesse fra vores eksportmarkeder verden over. Vi får blandt andet meget positiv feedback fra vores kunder, som betegner os som dygtige trendspottere, der formår at skabe møbeldesign til de aktuelle trends i markedet. I vores branche skal vi spotte trends cirka to år før, noget bliver en egentlig trend, så vi kan nå at færdigudvikle vores produkter, og det synes jeg, at vi kommer utrolig godt i mål med,” siger Sanne Protin, CEO for Dan-Form Design, i en kommentar til 365DESIGN.

Hun krediterer det gode teamwork i virksomheden for successen, som har givet Dan-Form Denmark mulighed for at knytte tættere bånd til samarbejdspartnere samt udarbejde en stærk markedsføring og øge fokus på eksportmarkeder.

”Vi vil fortsætte på samme måde de kommende år og herudover tilføje et øget fokus på at vækste vores B2B-marked,” udtaler Sanne Protin.

Dan-Form Denmark arbejder både med interne og eksterne designere, samt udvider sortimentet og udvikler nye design og koncepter kontinuerligt.

Henter nye kræfter
For at imødekomme en øget interresse fra kontraktmarkedet hentede Dan-Form Denmark for nyligt nye kræfter ind i form af ansættelsen af Bo Jens Christensen som Contract Sales Manager. Han skal fremover være ansvarlig for udvikling af salg til kontraktmarkedet til både det nationale og globale marked.

Bo Jens Christensen har over 20 års erfaring inden for kontraktmarkedet. Han forlod en stilling hos Scan Office og trådte ind i Dan-Form-teamet den 1. oktober 2018.

”Vi ser frem til at nå ud til flere kunder, og vi er overbeviste om, at Bo er den helt rigtige person til at drive Dan-Forms salg af produkter til netop kontraktmarkedet,” fortæller Sanne Protin.

Dan-Form Denmark har i år kunnet fremvise et regnskab, der i høj grad er præget af vækst, hvor de på bundlinjen er vækstet 127 procent.

”Alt i alt har vi haft et super positivt år, og vi tager det som en stor cadeau fra vores kunder. Vi ser frem til at byde endnu flere kunder velkommen i de kommende år,” lyder det fra direktøren.