Kunsthal Charlottenborg og Normann Copenhagen danner i år rammen for dokumentarfestivalen i København.

Det er nu knap en uge siden, at dørene blev slået op til den 16. udgave af Københavns dokumentarfestival, CPH:DOX I samarbejde med Normann Copenhagen og Kunsthal Charlottenborg bliver rammerne dannet for årets dokumentarfestival.

Festivallen, som officielt begyndte den 20. marts, vil finde sted i Kunsthal Charlottenborg, hvor hovedsponsoren, Normann Copenhagen, tilbyder nysgerrige og filmentusiaster at træde ind i et visuelt univers og opleve en dokumentarfestival, som stiller skarpt på alt fra mennesket, samfundet og teknologien.

Det visuelle univers er skabt i samarbejde med Normann Copenhagen, MBADV Studio ved Maria Bruun og Anne Dorthe Vester. Det er et stolt Normann Copenhagen, som endnu en gang bidrager til CPH:DOX og er med til at innovere festivalkonceptet.

”For at give rum til debatten er der igen i år stillet helt særlige krav til indretningen, der skal rumme og understøtte alt fra alvorstunge tematikker som Europas flygtningepolitik og demokratiets tilstand til kunst, musik og menneskelig forskellighed. Ligesom festivalens temaer, spænder rummenes farvespektrum bredt, mens gennemgående runde former, udtrykt i et hav af puffer, orgelpibeformede søjlekonstruktioner og skulpturelle lysdekorationer, binder sløjfe om helhedsoplevelsen,” forklarer Normann Copenhagen i en pressemeddelelse.

Under hele festivalen er der gratis adgang til Kunsthal Charlottenborg. Festivalen strækker sig over den 20. marts til 31. marts, og der er åbnet fra kl. 10 til sen aften alle dage.