Gik du glip af de inspirerende ‘sofa talks’ fra Trends & Traditions i Lokomotivværkstedet? Nu har du chancen for at blive opdateret om blandt andet kontortrends, bæredygtighed og Danmark som designnation.

 

Office trends
Pladsen på kontorerne bliver mindre i takt med, at flere og flere flytter til storbyerne. Det betyder, at størrelsen på medarbejdernes personlige kontorplads er blevet reduceret kraftigt gennem årene. Hvilken indvirkning har det på kontormiljøet?

Det er et af de emner, som Paulette Christophersen, partner i PLH Arkitekter, Mads Mandrup, partner i CF Møller, og Gregg Buchbinder, adm. direktør i Emeco Inc., taler om i denne ‘sofa talk’, hvor Louise Byg Kongsholm, adm. direktør hos pej gruppen, er moderator.

 

Sustainability or Greenwashing?
I denne video kan du se Steffen Max Høgh, adm. direktør hos 3R Kontor, Mai-Britt Pedersen, udviklingschef på Hans Knudsen Instituttet, og Jesper Panduro, adm. direktør hos Skagerak Denmark, tale om bæredygtighed og ‘greenwashing’.

Jesper Panduro fortæller i videoen, at han synes ordet ‘bæredygtighed’ bliver misbrugt. Det bliver brugt til at sælge fremfor at skabe forandring, og han synes i stedet, at man skal tale om ‘varighed’. Hør hvorfor og meget mere i videoen herunder.

 

Designnation
Er Danmark en designnation? Og i så fald, hvad er vores dna, og hvor er vi på vej hen? Hvad skal vi slå på i det store udland, når vi fortæller, at vi er en designnation?

Det er nogle af de spørgsmål, som panelet i denne video diskuterer og taler om. Ane Cortzen er moderator, mens David Thulstrup, adm. direktør i Studio David Thulstrup, Erik Rimmer, chefredaktør for Bo Bedre, og Christian Bason, adm. direktør i Dansk Designcenter, sidder i panelet.

 

På Trends & Traditions hjemmeside kan du se flere videoer fra eventet, hvor der blandt andet bliver gået i dybden med den nordiske bølge i udlandet, trends inden for plejesektoren samt hotel- og restaurationsbranchen.


I 2019 afholdes Trends & Traditions den 2. maj i Lokomotivværkstedet.