Kalenderen er netop bladret om til oktober, hvilket betyder, at der efterhånden ikke er mange uger tilbage af 2019. 365DESIGN runder året af med endnu et brancheblad, der har samlet de vigtigste nyheder og trends inden for den danske design-, interiør– og møbelbranche.

Med mindre end tre måneder til udgangen af 2019, samt udgangen af 10’ernes årti, runder 365DESIGN 2019 af med årets fjerde og sidste brancheblad. I 365DESIGN nr. 4 fortæller Kähler og Georg Jensen om arv, design og fremtid, mens Society og Lifestyle fortæller om omstillingen fra brand til livsstilsvirksomhed, der huser flere brands.

Brancheprofilerne Thomas Junker Wiberg og Ane Cortzen fortæller ud fra deres individuelle perspektiver om branchens udvikling, og hvad det bæredygtige begreb for af betydning i fremtiden.

Det bæredygtige begreb bliver der også sat fokus på i forhold til materialer og konkrete produkter, hvor flere unge designere vælger at anvende alternative materialer. Sidst, men ikke mindst kaster bladet lys over udfordringen ved, at kreativiteten er ved at blive mast af regler, processer og dokumentation.

Se den fulde indholdsfortegnelse for 365DESIGN nr. 4 2019 her.

Branchebladet er sendt til alle abonnenter, som nu også kan læse bladet online i e-pages.

Er du ikke abonnent? Læs mere om et abonnement på 365DESIGN her.