To kvindelige agenter har slået sig sammen og åbner et nyt fælles showroom i Aarhus C.

Det har længe været en drøm for de to agenturer I Am Agency og Adornments at indgå et samarbejde. Det er nu lykkedes dem at realisere drømmen i form af et 100 kvadratmeter stort showroom på Frederiksbjerg i Aarhus.

Beslutningen om at danne fælles fysiske rammer for I Am Agency og Adornments skyldes, at det giver muligheden for at vise et bredere spektrum af brands og interiørdesign.

”Vi tror på, at når en kunde bliver præsenteret for flere inspirerende brands på en gang, vil de ofte disponere anderledes. Vi skaber en indkøbsoplevelse, som er udover det sædvanelige i kraft af vores unikke sammensætning af produkterne og brands. På den måde står vi stærkere sammen end hver for sig,” udtaler Pernille Sissel Carlsen, som står bag Adornments, i en pressemeddelelse.

Udover at showroomet skal anvendes til at udstille brands og design, så forventer agentduoen også, at det skal danne rammen for fremtidige presseevents og kundeaftner. Her ønsker Pernille Sissel Carlsen og Anne-Mette Nissen, der står bag I Am Agency, blandt andet at klæde det respektive salgspersonale i landets butikker bedre på med mere information om de forskellige brands.

”Vi skal klæde salgspersonalet meget bedre på. Det er vigtigt, de ved, hvad de sælger, og kan give deres kunder den relevante storytelling om brandet og yderligere rådgivning omkring produkterne,” forklarer Anne-Mette Nissen.

I første omgang deler de to virksomheder showroomet, men Anne-Mette Nissen og Pernille Sissel Carlsen arbejder på at sammenlægge begge agenturer i fremtiden.

Pernille Sissel Carlsen, der står bag Adornments – interior & design agency, repræsenterer Algan, The Oak Man og The Dybdahl Co. 

Anne-Mette Nissen, som er ejeren af I Am Agency, repræsenterer Oyoy Living Design, Raumgestalt, CoolSnowGlobes og Anne Black.