I efteråret 2019 byder pej gruppen på ny viden og inspiration ved en række spændende konferencer og seminarer.

Dette efterår inviterer pej gruppen til forskellige konferencer og seminarer, for alle der ønsker inspiration og information om fremtidens tendenser og kommende trends.

 

Food + Consumer Trends 2021-2024

Vær forberedt på fremtidens fødevaretrends med denne heldagskonference, som foregår i både København, Herning og Oslo.

pej gruppen og et stort hold af eksperter står klar med inspiration og viden om tidsånd, købs- og forbrugeradfærd, kommercielle trends til fødevarer, restaurant, detail, kommunikation og emballage.

 

pej kids seminar

I oktober 2019 løber pej kids seminaret af stablen i Herning. På seminaret vil Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af pej gruppen, holde indlæg i samspil med Rie Fjordsøe Rasmussen, trendredaktør hos pej gruppen, som sammen med pej gruppens trendteam står bag pej kids.

Derudover vil stifterne af Rebuybaby, der står bag den succesfulde abonnementsløsning med luksusbabytøj, også holde et indlæg fuld af personlige beretninger og inspiration.

 

Li Edelkoort seminar SS 21

Trendseminar i København med den anerkendte hollandske trendguru Li Edelkoort. Hun har i flere årtier været trækplaster til store seminarer i hele verden. Hun er kendt for sit fantastiske visuelle materiale og evnen til at være på forkant med alle branchens tendenser.

 

Trendkonference SS 21

I november og december holder pej gruppen trendkonference med fokus på SS 21 i København, Herning og Oslo. Denne konference er klæder dig på til at håndtere livsstilsorienterede og kommercielle trends i fremtiden.

Dette er stedet for dig, hvis du vil være sikker på at få viden fra et stærkt trendteam og spændende branchefolk med noget på hjerte.

 

Kick off-seminar 2020

Sidst, men ikke mindst, afholder pej gruppen Kick off-seminar 2020 i Herning, København og som noget nyt også i Odense. pej gruppens Kick off-seminar vil være tre intense timer med fakta, forecasts og forventninger til det kommende år.

På seminaret vil der være interessante foredrag fra trendforsker og ejer af pej gruppen, Louise Byg Kongsholm, pej gruppens trendredaktør Rie Fjordsøe Rasmussen, samt Poul Erik Jakobsen, der er tidligere ejer og stifter af pej gruppen. Sidstnævnte vil holde et indlæg med titlen ’Rend mig i tidsånden! Forstå den, eller lad den styre dig’.

Husk, at du kan få gratis adgang til Kick off-seminaret, hvis du er er abonnent på et af pej gruppens medieudgivelser: TID & tendenser, 365DESIGN eller TØJ – Fashion & Business Trends.

 

Du kan finde mere information om pej gruppens konferencer og seminarer her.