fbpx

PEJ COLOUR CRUSH: Varm rosa med grålige undertoner

Trendafdelingens COLOUR CRUSH denne måned: Sæsonen SS 22 vil blive præget af en kultur, hvor det at se indad i bogstavelig forstand bliver inspirationskilde for fremtidens æstetik. Refleksion over egen identitet og kønnets betydning, ønsket om at være mere til stede og fascinationen af kroppens indre ligger alle grundlaget for, at den varme, let grålige Ash Rose kommer til at dominere.


Gubi åbner første butik uden for Danmark

Den danske design- og møbelvirksomhed har teamet op med det kinesiske livsstilsbrand Beast og åbnet sin første konceptbutik uden for Danmarks grænser i Shanghai i Kina.


Kreativitet er vigtigere end nogensinde

Social distancering og samfundssind er blandt de tendenser, der kommer til at præge fremtidens trends. Trends, der i en tid, hvor kreativiteten trues af sundhedskrisen, aldrig har været vigtigere. Derfor vælger pej gruppen at afholde årets tendkonference online.


Fra vugge til krukke – livsfaser og forbrug

I stedet for at fokusere på køn og alder som segmenteringsværktøjer, kan virksomheder med fordel rette blikket mod de forskellige livsfaser, som forbrugerne gennemlever. Derved kan man lettere nå frem til de indsigter, som gør kommunikationen mere vedkommende og rammende – og i bedste fald kan det føre til produktudvikling og merværdi for både forbrugere og producenter.
Privacy Preference Center