FDB Møbler kan se tilbage på et godt 2018, som bliver det største siden relanceringen i 2013. Omsætningen har fået et boost af nye butikker og et samarbejde med Danmarks førende møbelhuse, og vækster med en tocifret procentsats siden 2017.

2018 bliver det største år for FDB Møbler siden relanceringen i 2013. Året har budt på nye butikker i Aarhus og Odense og et samarbejde med Danmarks førende møbelhuse. Det har sendt omsætningen i vejret, og den er fra 2017 til 2018 vokset med 25 procent. I løbet af de seneste tre år er omsætningen vokset med i alt 120 procent. Virksomheden forventer at vækste yderligere cirka 20 procent i næste regnskabsperiode.

”Vi har konstateret en kolossal interesse for vores brand. Det betyder, at vi nu har et meget tilfredsstillende salg af både vores klassikere, tegnet af ikoner som Børge Mogensen, Jørgen Bækmark og Mogens Koch, og af vores nye designvarer, tegnet af tidens bedste danske arkitekter og designere,” siger direktør Ole Kiel i en pressemeddelelse.

FDB Møbler åbnede sin første butik i Gilleleje i 2015, og efterfølgende er det blevet til butikker i Lyngby, Middelfart, Roskilde, Købehavn, Aarhus og Odense, hvoraf de to sidstnævnte slog dørene op i 2018. Virksomheden forventer at åbne flere butikker i 2019, hvor især Aalborg og Vejle har FDB Møblers interesse. Størstedelen af møbelsalget kommer dog stadig fortsat gennem Coop.dk.

FDB Møbler er ejet af Coop, men har netop fået eget domicil i Vallensbæk.