Skandium, der i årevis har forhandlet danske designikoner af Fritz Hansen, Louis Poulsen, By Lassen og Gubi, overtages af makkerparret Rasmus Warnke Nørregaard og Jacob Kam.

Den britiske onlineplatform Skandium.com, der i årevis har stået for at forhandle skandinavisk design til vores nærmeste naboer vest for Danmark , får nu en dansk ledelse.

Det er Rasmus Wanke Nørregaard og Jacob Kam, som tilsammen udgør den nye direktion hos Skandium.

”Vores passion har altid været at få dansk design ud til så mange mennesker i verden, og i Skandium overtager vi en britisk virksomhed, der har formået at gøre netop det i en årrække,” fortæller Rasmus Wanke Nørregaard i en pressemeddelelse.

Overtagelsen sker på baggrund af, at Skandium blev sat under administration i april, hvorfor Rasmus Wanke Nørregaard og Jacob Kam har købt rettighederne til varemærket, hjemmesiden Skandium.com samt varelageret og dets indhold.

Makkerparret, der kommer til at stå i spidsen for Skandium.com og virksomhedens fem butikker, kommer med mange års erfaring fra den danske designindustri. Derudover ejer og driver Rasmus Wanke Nørregaard og Jacob Kam online markedspladsen Everclassic.com.