Efter tre måneders omfattende transformation er Paustian nu klar til at byde de jyske kunder velkommen til det nye bolighus på Lille Torv i Aarhus.

Da Paustian-navnet den 1. december i 2018 blev sat på frontfacaden på det lille, hvide palæ i midten af Aarhus, husede lokalerne nu officielt ikke længere Illums Bolighus, men Paustian. Trods navneskiftet allerede trådte i kraft i december sidste år, afholdt Paustian først i marts måned en officiel åbning af de nye lokaler efter en omfattende transformation på flere måneder.

Lørdag den 9. marts åbnede Paustian officielt dørene op for design- og møbelvirksomhedens første bolighus i Aarhus. Bolighuset vil i fremtiden danne rammerne for Paustians design- og inspirationsoplevelser for århusianerne.

”Paustian på Lille Torv i Aarhus vil med den unikke, storslåede bygning og udvalget af spændende design være det nye centrum for designoplevelser og inspiration i Aarhus. Vi ønsker at skabe et åbent og indbydende designunivers for alle, der interesserer sig for design – ikke kun for dem, der leder efter et fantastisk møbel eller designobjekt, men også dem, der skal bruge en hurtig designgave,” siger Susie Kristensen, der er medejer og direktør i Paustian Aarhus, i en pressemeddelelse.

En af årsagerne til udvidelsen af butiksporteføljen i Aarhus samt på Strøget i København skyldes blandt andet, at Paustian gerne vil tættere på kunderne.

”Paustian er på en spændende rejse, hvor vi gerne vil endnu tættere på kunderne. I København har vi udvidet med en fantastisk ny Paustian-butik, der ligger ved Strøget i hjertet af København, så Paustian nu har to butikker i København. På landsplan er Paustian således inde i en kraftig udvikling for at imødekomme kundernes behov,” siger Frantz Longhi, adm. direktør og medejer af Paustian.

I forbindelse med den nye butik i Aarhus har Paustian valgt at flytte sine indretning- og designeksperter, som tidligere holdt til i ’den gamle’ Paustian-butik på Østbanen i Aarhus, til den nye butiks 2. sal. Paustian Erhverv Aarhus vil forsat holde til på Østbanen i Aarhus.