Outdoor er in

Designvirksomheden Morsø, plantecentret Billigblomst og drivhusproducenten The Greenery har alle mærket den stigende interesse for udelivet de senere år.

Flexa: ”Vores produkter er fremstillet af certificerede materialer, så du som forælder kan sænke skuldrene”

For børnemøbelbrandet Flexa er det allervigtigste designparameter, at det skal kunne holde og passe til, at børn er børn, og sådan har det været i mere end 50 år.

Maileg: En verden fyldt med fantasi og leg

Den danske legetøjsvirksomhed ser frem til at vise deres univers frem på Formland og få gode ordrer enten på messen eller gennem deres B2B-webshop.

Trademark Living: ”Vi vil være med til at sætte dagsordenen i interiørbranchen”

Hos Trademark Living ser de frem til at udstille i Formlands nye outdoorhal, hvor de håber at kunne tiltrække besøgende med en passion for udendørsindretning.

Wabi Sabi Nordic: ”Vi er nørder og eksperter inden for natursten – stenene er vores dna”

En knækket marmorflise blev til knager, og det blev til et forretnings-grundlag for Stine Rosgaard, som står bag det minimalistiske designbrand Wabi Sabi Nordic.

Bahne: ”Kundeoplevelsen skal være den samme online og offline”

Administrerende direktør, Benjamin Røpke, fortæller om arbejdet med at integrere offline og online hos livsstilskæden.

4 globale must see-detailforretninger

Fysisk detailhandel er i takt med pandemiens tilbagetog vendt stærkt tilbage. Kunst og kreativitet er efterhånden etablerede værktøjer til overraskende, autentiske oplevelser i fremtrædende flagship stores såvel som indkøbscentre. Her er fire af vores favoritter.

Noen: ”Tøj, der er let at forelske sig i”

Livsstilsbrandet Noen, der er en del af Godske Group, glæder sig til at være en del af Fashion & Lifestyle-hallen på Formland.

Cero & Etage: ”Vi vil friste livsstilsbutikkerne”

Den danske mode-virksomhed udstiller på Formland for at skabe kontakt til en anden type butikker end de traditionelle tøjbutikker.

Nava Copenhagen: ”Vores mål er at etablere en stærk global tilstedeværelse”

Uddannelsesbeviserne siger biologer, men i dag driver tvillingesøstrene en succesfuld smykkevirksomhed. På sigt vil de være et af Danmarks førende smykkebrands.