Branchen netop nu:
Nyeste regnskaber i branchen:
Kodanska: Fandt inspiration til selvstændig virksomhed i Prags gader

”Det er ikke fordi, at jeg kommer med den store designuddannelse. Jeg havde egentlig bare en ide og en drøm, og så synes jeg, at det var lidt sjovt at starte og skabe mit eget,” fortæller Marie Graff om dengang, hun under en gåtur i de tjekkiske gader fandt inspirationen til at blive selvstændig. 


Top 10: Den danske design-, møbel- og interiørbranches egne tal

Hvem tjener penge? Hvem har problemer? Rangering og analyse af branchens regnskabstal har været en del af 365DESIGNs services i mere end i et år. Og det er noget af det mest læste – både på nyhedsportalen og i de fysiske blade. Derfor bringer vi endnu engang en oversigt over Top 10 i branchen – både generelt set og fordelt på underbrancher. 


Lampevirksomhed åbner pop-up i København

Efter omkring et år på markedet er den danske lampevirksomhed Shade klar til at slå dørene op til sin første pop-up butik. ”Det er en byggesten i opbygningen af vores brand,” udtaler virksomhedens CEO.
[thb_gap height="10"]

Bliv opdateret på branchenyt

 

Bliv opdateret på branchenyt. Modtag 365DESIGNs nyhedsmail. 365DESIGN giver dig et hurtigt overblik over de vigtigste nyheder fra den danske design-, møbel- og interiørbranche, og tager dig med bagom branchen.

Du er tilmeldt. Tjek din indbakke.

Privacy Preference Center