Designbrandet Normann Copenhagen indgår nyt samarbejde med Tivoli i København. Målet er at skabe en synergi mellem design og dansk kulturarv.

I det kommende år lancerer designbrandet Normann Copenhagen en kollektion skabt i samarbejde med Tivoli i København.

Samarbejdet er kommet i stand på baggrund af en henvendelse fra Tivoli til Normann Copenhagen, hvor man ønskede nogle enkelte produkter til en planlagt Tivoli-butik.

Hos Normann Copenhagen så man dog hurtigt muligheden for at starte et større samarbejde.

“Vi så nogle interessante muligheder i at indgå i et større samarbejde, hvor vi kunne aktivere Tivolis stærke brandværdi ved at bruge vores ekspertise inden for det at drive en designvirksomhed,” fortæller direktør hos Norman Copenhagen, Poul Madsen, i en pressemeddelelse.

Læs også: Se billederne: Normann Copenhagen i CPH Airport

Kollektionen, som kommer til at bærer navnet ‘Tivoli’, vil bestå af en bred vifte af produkter inden for belysning, tekstiler, tableware, living accessories, en duftserie samt gaveartikler.

Hele kollektionen vil bære præg af Tivolis alsidige historie, og kulturarven vil danne inspiration til produkternes fælles designsprog.

“Vi oplever stor efterspørgsel efter danske værdier i udlandet, og med denne kollektion kan forbrugeren få et designprodukt i høj kvalitet krydret med autentisk, dansk kulturarv,“ fortæller Poul Madsen.

Læs også: Normann Copenhagen stormer frem i Kina

Hos Tivoli er man ligeledes glade for samarbejdet, som i deres øjne er et stort skridt på vejen til at gøre Tivoli til en helårsforretning.

“Et samarbejde som dette om en international designkollektion giver Tivoli mulighed for at eksistere uden for Tivolis traditionelle åbningsperioder og uafhængigt af Haven midt i København. Tivoli flytter ud i hele verden hele året rundt, kan man sige. Det er en unik mulighed for os, som jeg har store forventninger til,” fortæller Lars Liebst, administrerende direktør i Tivoli, i pressemeddelelsen.

Kollektionen bliver præsenteret i løbet af foråret 2018, og det forventes, at den bliver klar til julehandlen 2018.