Sammen med 11 andre iværksættere går Spring Copenhagen videre til fjerde runde i tv-program og fortsætter dermed i kampen om en investering på et tocifret millionbeløb.

I tv-programmet ’Vejen til Seier’ på TV2 udlodder bankdirektøren og investoren Lars Seier Christensenen hovedpræmie i form af en investering på 10 mio. kroner til vinderne.

Designvirksomheden Spring Copenhagen var blandt fem andre iværksættere inviteret til at pitche deres idé for den succesfulde investor. Med en pitch på fem minutter lykkedes det Spring Copenhagen at komme gennem nåleøjet og dermed videre til fjerde runde.

”Vi er stolte af, at Lars Seier Christensen kan se, at vi har en plan med vores virksomhed – og endnu mere stolte af, at vi gik direkte videre,” fortæller Claus Nielsen, som er partner i Spring Copenhagen.

Over 700 virksomheder søgte om at få muligheden for at pitche sin virksomhedsidé til Lars Seier. Efter en afsluttet tredje runde er der nu kun 12 kandidater tilbage i kampen om at vinde præmien på 10 mio. kroner. Claus Nielsen er glad for den chance, som Spring Copenhagen har fået.

“Vi er utrolig stolte af, at Lars Seier Christensen viser vores virksomhed tillid og giver os chancen for at overbevise ham i de kommende programmer. Skulle vi være så heldige og dygtige at lande en investering, er det startskuddet til at gøre virksomheden endnu mere synlig,” siger Claus Nielsen.