Glæd dig

365DESIGNFormlandSpring 2024

Linedansen

Med få skridt inde i 2024 må vi erkende, at vi fortsat befinder os i en tid, hvor usikkerhed og modgang hænger i luften, og hvor nøgleordet er balance.

Forestil dig en linedanser højt oppe i luften. Hver bevægelse og hver beslutning kræver overvejelse og præcision for ikke at falde ned. Samtidig er det afgørende at holde blikket rettet mod horisonten – mod den sikre platform i det fjerne.

Sådan er det også i design- og interiørbranchen i 2024. Med små, men sikre skridt, skal vi bevæge os fremad og navigere i en tid, hvor konkurrencen om forbrugernes opmærksomhed og loyalitet er intens. En tid hvor man kan falde, hvis ikke linedansen er afstemt.

Af samme grund er det afgørende at være velinformeret og velforberedt. At have styr på tendenser og strømninger. At have gode kontakter og et godt netværk. Her kommer Formland ind i billedet som en uvurderlig ressource og en balancestang til din linedans.

Den traditionsrige design- og interiørmesse tilbyder hvert år en unik mulighed for at blive opdateret på de nyeste trends, farver og produkter, som kan skabe værdi i butikkerne og tiltale forbrugerne. Messen er samtidig det oplagte sted at fastholde, styrke eller bygge nye relationer, der hjælper dig med at komme videre.

2024 bliver uden tvivl et år, hvor færdighederne i at balancere mellem det nuværende og det fremtidige vil blive sat på prøve. men med de rigtige redskaber, netværk og viden, som Formland tilbyder, kan vi alle sammen finde vejen til succes i dette komplekse og spændende landskab.

Er du klar til at tage et skridt mere ud på linen med blikket fast rettet mod horisonten?

Vi inviterer dig imidlertid til at dykke ned i de mange sider af denne Formland-udgave af 365DESIGN, hvor vi fanger essensen af både det traditionelle og det transformative samt det, der peger os i nye retninger mod fremtiden.

Læs messebladet herunder, eller scroll ned og find også artiklerne enkeltvis her på siden.

God læselyst! 

Annoncer

Læs artiklerne herunder

Læs alle artiklerne fra det nyeste 365DESIGN Formland messeblad, og bliv inspireret før, under og efter messen