Snart kan du læse en masse spændende artikler, når branchebladet 365DESIGN nr. 1 2019 udkommer den 28. december 2018. Læs blandt andet om sæsonen AW 19/20, relevante messer og portrætter af blandt andet Norr11, Design Letters og Lene Bjerre.

Første udgave af branchebladet 365DESIGN for 2019, som allerede udkommer den 28. december 2018, er fyldt med interessante artikler, inspiration, perspektiv og ny viden. Hvis du ikke kan vente, så tag et smugkig på indholdsfortegnelsen her.

Med den nye udgave af 365DESIGN kan du kickstarte 2019 med spændende portrætter af blandt andet Norr11, som fra starten har gennemgået store forandringer, og FDB Møbler, der har fokus på at bygge bro mellem fortid og fremtid i balancen mellem en stærk designhistorie og den moderne forbruger. Bladet går også tæt på de to brancheprofiler Jesper Sommer fra BySommer og Lotte Fynboe fra Oyoy.

Den nye udgave sætter fokus på de største trends og farver til sæsonen AW 19/20 og giver et overblik over de mest relevante messer i starten af det nye år, krydret med forskellige aktørers oplevelser af og holdninger til messelandskabet.

I denne udgave stiller vi også skarpt på talenterne bag Sonobe Light og Enkl, mens vi går i dybden med et stort tema om søvnens renæssance og sengespecialisten DUX.

 


Som abonnent vil du snart modtage bladet i din postkasse, og fra den 28. december 2018 kan du også læse bladet online her.

Er du ikke abonnent? Læs mere om et abonnement på brancheuniverset 365DESIGN her.