Trademark Living, Lübech Living, Specktrum og Kath & Andersen giver et indblik i, hvad de ser særligt frem til, når de skal udstille på Formland.


 

Trademark Living

Jan Thormann, indehaver og konceptansvarlig

Hvad ser I særligt frem til, når I skal udstille?

For os er Formland stedet, hvor vi mødes. Vi har været på Formland rigtig mange gange, og hver gang ser vi frem til mødet med nye såvel som gamle kunder samt vores kollegaer i branchen.

Hvad giver det jer at udstille på Formland?

Når vi udstiller på Formland, får vi mulighed for at være en del af branchens udvikling. I Trademark Living vil vi ikke blot følge trop, men være med til at sætte dagsordenen i interiørbranchen. På messen får vi indsigt i nye tendenser og trends, og mødet med kunder og kollegaer giver os uvurderlige input og inspiration. Det hjælper alt sammen til, at vi bedre kan forstå vores kunders hverdag og imødekomme behovene.

Hvad viser I frem af nyheder på jeres stand?

Som sædvanlig vil vores messestand være inspi­rerende og fremvise en masse nyheder. Vi har en bred vifte af nye produkter, lige fra borde og bænke til vaser og knagerækker med på messen. At give gamle ting nyt liv er jo en del af vores DNA, og vi har også en række fede fund med, som vi glæder os til at kunne vise frem

Stand J7156

 

Lübech Living

Susanne Lübech, stifter og kreativ direktør

Hvad ser I særligt frem til, når I skal udstille?

Vi ser frem til det personlige møde med eksister­ende og nye kunder. Formland er en unik mulighed for at vise vores produkter og have en god dialog med de besøgende om fremtidige muligheder.

Hvad giver det jer at udstille på Formland?

Det fysiske showroom på Formland gør det muligt at arbejde på tværs af produktgrupperne sammen med kunderne. Det skaber en kreativ dialog, hvor vi samtidig får god og givende feedback fra kunderne. Oplevelsen af og forståelsen for vores forskellige bæredygtige materialer opleves bedst med hænderne, og her giver Formland Lübech Living en helt unik platform. Vi oplever også en stærk profes­sionel interesse, hvor vi udveksler erfaringer fra branchen samt idéudveksler om, hvad vi sammen kan gøre for at blive stærkere fremadrettet. Så udover at Formland er en vigtig salgsplatform for os, får vi også mange værdifulde dialoger, styrkelse af rela­tioner samt skabelse af nye relationer.

Hvad viser I frem af nyheder på jeres stand?

Vi viser blandt andet OOhh’s nye All Nature-udendørskollektion samt en flot påskekollektion i OOhh’s nye Lotus-papir. Lotus-papiret er fremstillet af aflagte blomster fra templerne på Sri Lanka og vores Zero Waste-papir. Derudover præsenterer vi mange flere spændende nyheder.

Stand J7152

 

 

Specktrum

Nicolaj Langballe, sælger

Hvad ser I særligt frem til, når I skal udstille?

Vi ser altid frem til Formland, der er en perfekt mulighed for os for at møde vores forhandlere og vise vores nyheder i inspirerende rammer. Det er gode dage, hvor vi også får mulighed for at vise vores kunder vores designunivers.

Hvad giver det jer at udstille på Formland?

Det giver os nogle spændende dage, hvor vi får snakket med mange af vores forhandlere, ligesom vi får fremvist vores nyheder på en anden måde, end hvad der er muligt i hverdagen. Det skaber rammer, der gør, at vi kan være med til at inspirere vores kunder, så de får inspiration til en spændende ny sæson.

Hvad viser I frem af nyheder på jeres stand?

Vi glæder os til at vise vores mange nye design – heriblandt vores nye bordspejle, lamper, vaser, marmor og tekstiler.

Stand D3260

 

Kath & Andersen

Thomas Andersen, stifter og ejer & Mads Kath, stifter og ejer

Hvad ser I særligt frem til, når I skal udstille?

Vi glæder os til Formland Spring 2024, hvor vi kan præsentere vores nyeste kollektion og møde både eksisterende og potentielle kunder. Det er en fantastisk mulighed for at netværke med andre branchefolk.

Hvad giver det jer at udstille på Formland?

Vi ser frem til direkte feedback fra besøgende, der hjælper os med at finjustere produkter og strategi. Netværksmulighederne er uvurderlige, og vi håber på forbindelser med potentielle samarbejdspartnere og nye forhandlere. At holde os opdateret med de seneste trends er afgørende for vores produkters relevans og vores virksomhed.

Hvad viser I frem af nyheder på jeres stand?

På vores stand præsenterer vi nye, lækre kvalitetsprodukter såsom bænke, hylder, sofaborde og bakkesæt. Disse tilføjelser forener funktionalitet med æstetik og repræsenterer vores engage­ment i høj kvalitet og dansk design.

Stand F5010