Glæd dig

365DESIGNFormlandAutumn 2023

Forandringens vinde

Som et blad, der bæres af vinden, kan vi alle fornemme de dybtgående ændringer i verdens dynamik. Vi befinder os i en tid, hvor forandring ikke bare er uundgåelig: Den er allerede en realitet omkring os.

Augustmessen, som tidligere primært var en fejring af sæsonens skift, bærer nu hele vægten af forandringens vinde. Men messen hviler ikke kun på dette skift. Den trækker på dybe rødder af tradition og tryghed, der har formet dens fundament gennem tiderne. Dette fundament giver os en følelse af stabilitet, selv i en verden i konstant forandring. I denne tid med transformation og tilpasning bøjer messen sig ikke kun mod fortiden, men strækker sig også mod fremtiden. Den åbner op for dialog om, hvad der kommer, og forbereder os på de udfordringer og muligheder, som fremtiden vil bringe.

Mens vinden blæser, påminder den os om, at forandring er en uundgåelig og naturlig del af livet. Formland er en symbiose af den tryghed, vi finder i det kendte, og den spænding, der ligger i det ukendte. Vi inviterer dig til at dykke ned i de mange sider af denne Formland-udgave af 365DESIGN, hvor vi fanger essensen af både det traditionelle og det transformative samt det, der peger os i nye retninger mod fremtiden.

Læs messebladet herunder, eller scroll ned og find også artiklerne enkeltvis her på siden.

God læselyst! 

Annoncører

Læs alle artiklerne fra det nyeste 365DESIGN Formland messeblad, og bliv inspireret før, under og efter messen

Læs Formland Autumn 2023 messebladet her

Her kan du læse den fulde udgivelse af messebladet. Alle ovenstående artikler er fra dette blad. Messebladet kan også findes fysisk ved indgangene til Formland.